DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det danske køkken er meget internationalt anerkendt, selvom det måske ikke er noget vi tænker over i hverdagen. Men det er der jo heller ikke noget at sige til, hvis man ikke tager ud og spiser andet end Pizza, bøf og sushi. Det er nemlig ikke sådanne steder man rigtigt oplever det køkken som vi danskere er så stolte af. I stedet skal man tage ud til danske restauranter som gør en dyd ud af at bruge gode friske råvarer, som der findes mange af i den danske natur. Herunder er der tre bud på tre forskellige restauranter som på hver sin måde bidrager meget til Danmarks madscene.   

Hotel Kirstine

Hotel Kirstine er et lille privatejet hotel som ligger midt i hjertet af Næstved. Hotellet har opnået 4 stjerner hvilket vidner om den fantastiske oplevelse man får uanset om man overnatter en eller to nætter, er en del af et større selskab eller blot er to personer, eller at man blot besøger restauranten. Hos restauranten går de højt op i kvalitet, hvilket vidner om at man altid er sikker på at råvarerne er friske og tilberedte til perfektion. Menuen bestemmes efter årstiderne, så man får de råvarer som er perfekte herhjemme lige nu. Uanset om du ønsker at overnatte eller blot at besøge restauranten, kan du læse mere her.

Restaurant Hærværk

Restaurant Hærværk er en lækker restaurant beliggende midt i Aarhus, hvor den er blandt de allermest populære restauranter i den madglade jyske storby. På trods af det lidt voldsomme navn, så begår restauranten alt andet end hærværk. De går nemlig højt op i bæredygtighed og får kun råvare fra nøje udvalgte leverandører, og den mad de servere er 90 – 100% økologisk.

Pluto

Her er der hverken tale om dværgplaneten eller den sjove Disney – figur men derimod en skøn restaurant i København. Imens de andre restauranter primært beskæftiger sig med det danske og nordiske køkken, så er den mad Pluto serverer mere fransk inspireret. Hos restaurant Pluto går de op i at man skal kunne få et fantastisk stykke mad til markant færre penge end man måske er vant til på lignende restauranter rundt omkring i landet.