DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du lost når det kommer til planlægning af fest? Vi giver dig 4 gode tips til at skabe en enestående fest dine gæster sent glemmer. At skabe en god fest, er ikke nogen raketvidenskab, det handler bare om at forberede nogle få ting, som sørger for at dine gæster føler sig velkomne.

Gæsterne

Når du har planlagt hvilken slags fest du holder, skal du tage et kig på gæstelisten. Hvem er det du fester med? Deres aldersgruppe? Hvis du holder en fest for venner som er jævnaldrene, og er det en fest KUN for jer? Så skriv på invitationerne at det altså er uden børn eller andet. Inviter de mennesker du gerne vil fejre din begivenhed med.

Underholdning

Det er ikke en forventning at værten står for en hel masse underholdning, men det er en klar bonus. Der er et hav af forskellige muligheder, som kan forbedre festen markant. Man kan ikke sortere i underholdning, der er ikke en slags underholdning som er bedst til en slags fest. Som vært har du friheden til at vælge den underholdning, som du selv ville syntes var sjov at opleve. Det er dog vigtigt at du finder ud af om underholdningen er noget du hyre nogle folk til at optræde med, eller om det er noget du selv står for, i form af festlege eller andet.

Musik

Til enhver fest følger altså musik. er det en mindre og intim spise oplevelse, kan der måske være stille musik i baggrunden for at gøre det hyggeligt. Er det stor fest med dans? Så kan man vælge at hyre band eller dj.

Drikkelse

DU kan med fordel stå for forskellige former for drikkelse, folk forventer nok at du står for vand og måske noget vin. Men du kan altså krydre din fest yderligere med nogle sprøde drinks. Hvis du vil imponere dine gæster yderligere, kan du fx investere i en sodastream.