DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du vild med at spille musik? Og går du med en drøm om at starte dit eget band? Så er det bare med at springe ud i det. Først og fremmest skal du selvfølgelig finde nogle, som du gerne vil være i band med. Det kan være nogle venner eller bekendte. Det kan også være nogle, som du ikke kender i forvejen, men måske har hørt om på den ene eller anden måde.

Mangler du et medlem?

Hvis du mangler det sidste medlem fordi du gerne vil have en, som spiller bas, guitar, trommer eller lignende, så må du på jagt. Du kan eventuelt bruge dine bekendte og de sociale medier. Her kan du efterlyse et sidste medlem. Det kan være, at der er nogen, som kender nogen. Derefter kan du holde en form for audition, så du kan høre, hvordan vedkommende spiller på instrumentet og om det passer ind i jeres band. En ting er hvordan man lyder solo, en anden ting er hvordan man lyder sammen med bandet. Det er klart, at det vigtigste er, hvordan man lyder sammen med bandet, da det hele skal gå op i en højere enhed.

Musikinstrumenter

Mangler I instrumenter? Hvis I skal ud at spille, så skal I have alle jeres instrumenter med. Afhængig af hvilken aftale I laver med det sted, hvor I skal spille, så kan det også være, at det er jer, som skal stå for lys. Derfor kan det være, at I skal ud og have fat i noget nyt udstyr. SoundStoreXL er den største danskejede forhandler af professionelt lyd-, lys-, scene-, studie-, og DJ-udstyr. Så uanset hvad I skal bruge, så kan I garanteret finde det der. Derudover matcher de altid den billigste konkurrerende pris i Danmark, Tyskland, Norge og Sverige, hvilket betyder at du kan købe dit udstyr til samme priser, som du kender fra udlandet. Du kan se mere om SoundStoreXL her.