DEL
Festklædte børn og voksne skåler udenfor.

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Selvom vi kun befinder os i den første halvdel af årets koldeste måned, så kan vi godt allerede tillade os at glæde os til sommeren. Når februar er overstået, begynder den første forårsmåned, og før vi ved af det, så er det sommer. Nu bliver det så hurtigt mørkt, at vi ikke rigtigt kan bruge aftenerne på andet end at hygge indenfor. Men lige så snart aftenerne bliver lune og lyse, så skal vi være ude så længe som muligt. Derfor er havefesterne også utroligt populære om sommeren. Og der er i sandhed intet som en god havefest.

Start ud med god mad

Der findes utallige anledninger til at holde en havefest. Bryllupper, barnedåb, fødselsdage, studenterfester eller bare fordi vejret er ekstra godt. Men uanset årsagen så skal der serveres god mad. Og den mad skal selvfølgelig laves på grillen og bestå af et stort udvalg af forskelligt kød og lækre grillede grøntsager. Dertil skal der også være smukke, farverige og lækre sommersalater. Sommerfesten er også den perfekte begivenhed til at have en ta selv buffet, så man også kan gå rundt med sin mad, imens man taler og hygger med de andre gæster.

Vær klar til dans og musik

Men sommerfesten er ikke kun et hyggeligt og sommerligt måltid ude i det fri, men det store og frie areal byder også op til dansk og musik. Uanset om det er en ungdomsfest, familiefest eller en fest for den lidt ældre del af befolkningen, så skal der selvfølgelig være mulighed for dans og musik. For dette kan fortsætte langt ud på natten, skal der være udendørslamper klar. Find jeres her.

Sørg for sjove aktiviteter

Det store og frie areal som er til de fleste havefester giver desuden den perfekte arena til sjove aktiviteter. Dette er især smart, hvis der er yngre børn til festen som kan lege med hinanden, imens de voksne snakker.

DEL
Tidligere artikelLav mad med pesto
Næste artikelTips til brownie