DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Musik er noget af det, der fylder rigtig meget i de flestes hverdag. Uanset om det er i hjemmet, på vej til arbejde, skole eller det er under motionen, så er de fleste af os storforbrugere af musik og hører mange tusinde timer om året. Tiden med walkmen, cd-afspillere og lignende er dog for slut

Hvis du er lige som vi danskere er flest, så har du nemlig naturligvis forlængst pakket cd’erne væk, og er gået over til digitale alternativer som Spotify og lignende. Der er mange der vælger den gratis løsning, hvor de ikke betaler noget for at bruge den, men bliver udsat for reklamer mellem numrene.

Det er dog muligt at slippe uden om dette, og få masser af musik helt “gratis”. Det handler bare om at kigge de rigtige steder. En af de ting som mange overser i deres mobilabonnementer er nemlig, at der er rigtig mange selskaber, der tilbyder musikstreaming som en del af deres abonnementer.

Du kan finde en oversigt over det billigste abonnement til mobil her, hvor du også kan se hvilke tjeneste der følger med de forskellige abonnementer. Telmore har eksempelvis deres eget Telmore Musik, YouSee har også deres eget, mens Telia har valgt at benytte Spotify.

Hos nogen selskaber er det en ekstraydelse, som man skal betale for, men der er også flere, hvor det er en del af abonnementet, som mange ganske enkelt bare ikke benytter, selvom de et eller andet sted betaler for det.

Du kan naturligvis også vælge den lidt frækkere tilgang, hvor du vælger en prøveperiode hos streamingtjenesterne, på de måde kan du i hvert fald hurtigt få musik ganske gratis i et halvt års tid.