DEL
Folk tager mad fra en buffet

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Udover helt små star-ups og sjældne enmandsvirksomheder, så er det ikke mange virksomheder som i høj grad kun afhænger af enkelte individer. I stedet afhænger langt de fleste virksomheder af relationerne mellem medarbejderne og deres samarbejde. Ofte vil samarbejdet gå bedre, hvis de sociale relationer er gode mellem de ansatte. Modsat vil arbejdet ofte gå langsommere og blive gjort dårligere, hvis de ansatte ikke har et godt forhold til hinanden. Det er ikke et krav at man er venner eller har et forhold udenfor arbejdet, men det er vigtigt, at de ansatte kender hinanden og kan stole på hinanden. Dette er ikke noget som magisk bare sker på en arbejdsplads, og alle mennesker reagerer bestemt heller ikke ens. Derfor er teambuilding enormt vigtigt for alle virksomheder og med gastronomisk teambuilding, lærer man også noget brugbart til ens privatliv.

Sammen om at lære noget nyt

Det vigtigste ved teambuilding er, at man er sammen om noget som et team. Med gastronomisk teambuilding er man sammen om at opleve madlavning på en helt anden måde. Mange gange vil man lære nye teknikker, man aldrig har prøvet før, og andre gange vil man lærer at lave god mad i hverdagen. Men vigtigst af alt er dog, at man lærer at arbejde sammen i et svært miljø som et køkken.

Det er godt at fejle

Vi lærer ofte, at det er skidt at fejle. Dette er ikke rigtigt. Vi lærer hver gang vi fejler, og det skal alle ens kollegaer være klar over. Derfor vil gastronomisk teambuilding have plads til fejl, hvilket både kan skabe grin, smil og fællesskab.

Få hjælp til at få det planlagt

For at få det meste ud af gastronomisk teambuilding, er det nok smartest at få de professionelle til det. Der findes flere kokke og eventbureauer som kan hjælpe med dette. Få fx hjælpe fra dette eventbureau i København.