DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er vigtigt for din sundhed, at du holder dine muskler stærke. Det gør du ved at bruge dem. Du kan bruge dem på mange forskellige måder. Der er selvfølgelig de klassiske med løbeture, armbøjninger og mavebøjninger. Men der er også nogle lidt anderledes metoder til at få trænet musklerne på.

Det kan være, at du godt kan lide klassikerne. Så må du endelig bare holde dig til dem. Men vil du have lidt afveksling, så må du se dig om efter andre muligheder.

Jokes

Et usædvanligt redskab til at træne mavemusklerne er sjoves jokes. Jokes kan få dig til at grine. Når du griner, så bruger du mavemusklerne. Det kan du mærke, når du griner meget. Det giver ondt i maven, fordi musklerne bliver ømme.

Så hold dig ikke tilbage med sjove jokes. Fortæl dem, lyt til dem og læs dem. Find en masse sjov, og grin løs. Så får du trænet mavemusklerne på en anderledes og sjov måde.

Jokes findes der heldigvis i stor mængde. Hvis du ikke synes om den ene, så kan du finde en anden. Og du kan blive ved meget længe. Du når ikke igennem alle jokes på en dag.

Udstyr

Du kan også skabe lidt variation ved at bruge udstyr. Der er meget smart træningsudstyr – se her for en squat rack.

Anskaffer du dig noget udstyr, så kan det give dig lyst til at træne lidt mere. Fordi det kommer til at foregå på en anden måde. Der kommer variation i din træning.

Det er kedeligt at gøre det samme igen og igen. Selv gode jokes bliver mindre sjove med tiden. Men afveksling kan hjælpe. Så prøv noget træningsudstyr. Du kan starte med et squat rack. Det kan give dig træning, der rammer mange muskler. Det er altså træning, der slår flere fluer med samme smæk.