DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Som familie kender du nok til det med, at tiden er knap, og at det kan være svært at finde tid til at gøre maden spændende i hverdagen. En af de ting der tager lang tid for mange, er netop at finde ud af hvad man skal have og spise til aften og ikke mindst det at handle alle tingene ind.

Her kan mobilen være en stor hjælp. Ved hjælp fra de rette apps, kan mangespare både meget tid og mange penge ved at handle ind til en hel uge eller i hvert fald flere dage af gangen. Der findes mange hjemmesider der kommer med gode råd til madplaner, ligesom der er mange virksomheder som Årstiderne, RetNemt og lignende, der tilbyder at levere maden lige døren i mere eller mindre færdige udgaver.

Kvaliteten i top

Hvis benytter nogle af virksomhederne som f.eks. Årstiderne, RetNemt og lignende, er du sikker på at kvaliteten er i top. Ligeledes er det gode friske råvare, ved tjenesterne som Nemlig og Coop, hvor du har mulighed for at selv bestemme hvilke vare du ønsker at få leveret lige til døren.

Det kan være en rigtig god ide at sætte sig søndag aften med computeren og bladre eller rette swipe igennem de forskellige madhjemmesider. Du kan også bruge det til at finde lidt inspiration, vi anbefaler Gastro, som du naturligvis kan købe fysisk, men som er med i pakken hvis du har Flip. Flere mobilselskaber tilbyde mange af disse tjenester inkluderet i abonnementet, som f.eks. Telmore der har HBO, Flip, Play og mange flere.

Du kan naturligvis sagtens finde en masse inspiration på diverse hjemmesider, men det er sjældent det samme, som du finder i Gastro og lignende, og problemet med at planlægge ud fra lette opskrifter er ofte, at man hurtigt kører træt i maden og derfor kommer til at gå væk fra den planlagte plan og dermed hurtigt kommer ind i i de gamle dårlige vaner.

DEL
Næste artikelFå en god oplevelse med mad og musik