DEL
gave

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du inviteret til fødselsdag hos familiens yngste medlem? Det kan være svært at finde på en god og original gave. Her følger nogle ideer, hvis du selv har svært ved at komme på den perfekte gave.

Boldbassin til motorisk leg

Udviklingen hos den 1-årige er enorm hurtig. Der sker nærmest ny hver dag. Der sker så meget både med sprog, men også motorisk. En gave tumlingen vil elske er et misioo boldbassin. Den lille tumling vil kunne få timer til at gå med at boltre sig i basinnet. Der er utrolig mange timers leg i sådan et.

Køb et misioo boldbassin her. Hvis du vil være sikker på at give en gave, der falder i god jord, så køb et boldbassin.

Gåvogn – ledsageren på de første skridt

En gåvogn er et must for enhver tumling. Det er det bedste redskab, ud over mor og fars trygge arme, til at lære at gå. En gåvogn kan bruges i lang tid. Barnet vil elske at lægge ting på ladet og så begive sig ud på en lille gåtur. Der er ligeledes mange timers leg i en gåvogn. En gåvogn vil skabe glæde os tumlingen, og også hos forældrene, hvis arme vil kunne holde lidt fri, når barnet skal lære at gå.

Barnets bog –et minde for altid

Vil du give en gave, der holder langt ind i voksenlivet, er en barnets bog et godt bud. Den virker måske en anelse kedelig at komme med til en baby eller tumling. Men faktum er, at det er en gave personen virkelig vil værdsætte langt ind i voksenlivet. Her kan forældrene nemlig skrive alle de vigtige ting ned. Det er alt fra stamtræ, den første tand til fødselsdata og dåbsgaver. En sikker gave, der i hvert fald vil glæde forældrene, og på lang sigt også barnet.