DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du aldrig har prøvet at lave mad i det fri eller sove udendørs før, så kan friluftslivet være en smule overvældende. Har du alligevel mod på at prøve det af, så behøver du bestemt ikke at investerer i alt det udstyr som findes til friluftsliv. Så skal du afprøve om friluftsliv er noget for dig, så får du her en lille liste over, hvad det mest nødvendige udstyr er. Hvis du vil have mere inspiration til din første tur ud, så er der masser af inspiration at hente i et naturmagasin.

Et sted at lave mad

Vil du lave mad over bål eller på et stormkøkken? Du kan nemt gøre begge dele, du skal blot beslutte dig for hvad du har mest lyst til. Hvis du vil lave mad over bål, så find et bålsted hvor der i forvejen er opstillet en rist. Så skal du blot selv have en gryde eller en pande med som kan tåle varmen fra bålet.

Noget at spise af

Udover at kunne lave maden, så skal du også have noget at spise maden af. Du skal derfor huske en skål, tallerken eller hvad du synes er nemmest. Du kan købe sådan nogle smarte nogen der kan klappes sammen og som ingenting vejer. Men en plastikbøtte fra dit køkken er også super fint til den første overnatning ude.

Noget at sove i og på

Når du vil overnatte i det fri og afprøve om friluftsliv er noget for dig, så foretrækker de fleste at sove i telt eller shelter frem for under åben himmel. Der er bestemt også noget romantisk i at sove under åben himmel, men de fleste foretrækker dog telt eller shelter. Derudover skal du have dig et liggeunderlag og en sovepose med.

Lys og hygge

Derudover er det en god ide, at tage en lampe med som du kan bruge når mørket falder på. Der er nemlig ikke meget lys ude i skoven, når først solen er gået ned. Husk også noget som du kan underholde dig selv med. Et brætspil eller en bog er der mange der er glade for, at have med.